Pas op! Er is een lint gespannen

Er komt heel wat bij kijken om op bouwplaatsen aan alle veiligheidseisen te kunnen voldoen voordat er gewerkt kan worden. Veiligheid staat voorop en dat is maar goed ook. Veiligheidsmarkeringen zijn hier een erg belangrijk onderdeel van. Opvallen is de belangrijkste eigenschap. Daarnaast moeten borden en afzetlinten van dusdanige kwaliteit zijn dat ze na een flinke regenbui nog goed zicht- en leesbaar zijn. Bedrukt afzetlint valt niet meer weg te denken op bouwplaatsen en andere plekken waar wordt gewerkt of gebouwd.

Goede kwaliteit afzetlint is belangrijk

Afzetlint voor in de bouw krijgt het flink te verduren. Of er nu hulpdiensten een lint moeten spannen of dat er in een bedrijfsmagazijn een aparte ruimte wordt gemarkeerd, ook hier is kwaliteit zeker belangrijk. Op afzetlint moet je kunnen vertrouwen want het heeft een belangrijke functie. Buiten hebben licht, wind, vocht en vuil invloed op het afzetlint. Het is niet de bedoeling dat bij de minste of geringste windvlaag het lint scheurt. Het is eenvoudig om een paar rollen te bestellen of vierentwintig dozen. Met goed afzetlint wordt veiligheid een zekerheid.


Afzetlint personaliseren

We zijn allemaal bekend met het rood en wit bedrukte afzetlint. Het wordt op veel plekken toegepast, maar er zijn meer mogelijkheden. Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om gepersonaliseerd bedrukt afzetlint te laten maken. Het is mogelijk om de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo op afzetlint te laten drukken. Door het kiezen van een geschikte kleurencombinatie blijft het afzetlint zijn duidelijke markering functie behouden. Bedrukt afzetlint is breed inzetbaar en kan met iedere tekst worden bedrukt. Aanduiden of ruimtes afzetten met een lint met tekst is eenvoudig vanwege het gemak van het bestellen en de snelle levering.


Markeren op maat

Veel mogelijkheden zijn er wanneer het om één kleur of meerdere kleuren gaat. Ook breedtes, diktes en lengtes kunnen worden gekozen voor ieder specifiek project, bedrijf of vereniging. De dikte van een bedrukt afzetlint kan afhankelijk zijn van de plaats waar het gebruikt gaat worden. Ook is het mogelijk om biologisch afbreekbaar afzetlint bijvoorbeeld voor gebruik in de bouw te bestellen. Op dit moment vinden steeds meer goede duurzame ontwikkelingen plaats, die kwalitatief niet onder doen voor de oorspronkelijke milieubelastende variant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.