Hoe vouw je servetten?

Heb jij een mooi kerstdiner in de planning, een paasbrunch met je vrienden of een luxe diner met je vriendin? Natuurlijk gaat het om de smaak van het eten en de gezelligheid van de mensen om je heen, maar vergeet niet, een sfeer kun je ook zelf creëren. Zorg voor een mooi tafellaken, mooi servies, luxe glazen en wat dacht je van mooie servetten? Servetten worden al eeuwenlang gebruikt als echte afmaker. Met een servet maak je elke maaltijd een feest. Of het nu een kinderfeest is of een luxe diner. Natuurlijk is een servet op zichzelf al erg mooi, maar wil je echt uitpakken en uitsloven? Probeer dan eens een servet op te vouwen. Je zult verstelt staan van de sfeer en luxe dat het vouwen met zich meebrengt. Wist je dat je een servet op honderden manieren kunt vouwen? Zo is er voor elke situatie een passend servet. Wil jij leren hoe je bijvoorbeeld linnen servetten kan vouwen? In dit artikel leggen we je uit je een servet kunt vouwen op de meest bekende en leukste manieren. Lees je mee?

Verschillende manieren van vouwen

Servetten kun je gelukkig op meerdere manieren vouwen. Niet iedere situatie zit bijvoorbeeld te wachten op een servet in de vorm van een zwaan. Hieronder behandel ik een paar leuke manieren van servetvouwen:

  1. Servet vouwen met droogbloemen
  2. Servet vouwen  om het bestek
  3. Servet vouwen op het bord

De manieren om een servet te vouwen zijn eindeloos. Typ bovenstaande manieren op Google en kijk je ogen uit naar leuke manieren om je servet te vouwen. Wil je servetten kopen? Kijk dan eens op de website van Hagatex!

Algemene tips voor het vouwen van servetten

Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet. Wij helpen je graag door middel van het geven van een aantal tips die helpen bij het vouwen van servetten. Tip 1 is om de servetten goed te strijken van te voren. Hierdoor worden ze steviger en komen de vormen mooier uit. Tip 2 is om de punten goed op elkaar te vouwen. Onze laatste tip is om veel te oefenen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.